blog

blog (14)

Thursday, 12 May 2016 10:49

Seguretat en Joomla!

Written by
Seguretat en Joomla! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

joomla security mod

Bon dia a tots,

Avui us parlarè dels problemes en que es pot trobar hom, al tenir una web online amb joomla, tot i que tambè val per Wordpress o qualsevol CMS conegut.

  • Perquè els CMS com joomla s'infecten?
  • Qui en tè la culpa?
  • Què hem de fer per intentar prevenir-ho?
  • Com podem curar una infecció?
  • És Joomla un CMS Segur? Ho és el WordPress.org?

Aquestes preguntes estàn en la més rabiosa actualitat en el món de Joomla i dels CMS. Al llarg de l'article, intentaré respondre-les.

Thursday, 15 January 2015 01:00

Independentismo: Esperanza e Ilusión

Written by

 

Texto en respuesta a un conversación con @wardog77 en https://www.meneame.net/story/prensa-internacional-pone-foco-imputacion-facu-diaz/c057#c-57

Des de luego que ciertas personas usan el independentismo para mantenerse en la poltrona. Pero es que esto va más allá de los políticos que tenemos hoy y posiblemente mañana. Juntos o división (secesión)? secesión sin dudar ni un instante. Porqué? Porqué una mayoría (el 27S veremos cuantos) hemos zarpado ya. Estas preocupado por la lucha contra las desigualdades y los derechos fundamentales. Yo también. Crees que juntos podemos hacer más y divididos sólo van a ganar los de siempre. Yo no lo creo en absoluto. Creo firmemente en que nos irá mejor separados: centrados en lo que importa una vez solucionado el anhelo identitario.

No me cansaré de decirlo, pero allá voy otra vez. 

 

Tuesday, 04 November 2014 01:00

Junts som imparables. Podem.

Written by

estelada

podemos

[Escric això a 5 dies del 9N, apunt de ser impugnats (segurament) per segona vegada pel TC i malgrat això, estic convençut que votarem i que serem independents. Aquest és un escrit per començar a pensar en desprès del 10N, inclòs desprès de les plebiscitàries, desprès de la DUI]

Com l’oratge en una mar en tempesta, com el vent dels pirineus assolant els cims de les nostres muntanyes, implacables com el sol de juliol daurant els nostres camps. Així som i serem. Tossuts, i cabuts en la nostra ferma impressió que sense estat propi no serem mai res més del que som: una nació oprimida, un poble encadenat a una manera de fer, pensar i governar, pròpies de d’un imperi colonialista i únicament interessat en el poder i la riquesa que ens manlleva, any rera any. Quan dic estat propi, dic independència i quan dic independència ho dic literalment. No volem un país sota els dictats d’una unió de països en la qual regnin els interessos dels potents lobbies internacionals. Aquí em mullo: No volem un país que decideixin els representants del poble sense passar pel sedàs de les urnes. Concreto:

Inscripcions obertes a l'Escola d'estiu de l'AEIC 2014! - 4.0 out of 5 based on 1 vote

puzzle aeic64017d691

Bona tarda a tots!

Ja teniu disponibles els cursos per a docents que presentem per l'escola d'estiu 2014 de l'AEIC! (+info). El termini d'inscripcions és del 10 de Maig al 25 de Juny, per tant no us adormiu!

Monday, 27 January 2014 01:00

Nou blog familiar sotaunacol.cat

Written by

Hola a tots, sotaunacol-img

Avui us presento sotaunacol.cat, un blog familiar que va de horticultura, hiking (caminades en natura) i cuina d'una familia gironina nouvinguda a Bescanó.

La web és un recull d'experiènices de rutes de hiking per bescanó, cuina familiar i temes horticultors de novells en el tema. Hem fet una web senzilla, cuidant mínimament la imatge gràfica i el responsive.

Espero que us agradi :)

IMG 00001298Aquest cop, va de blackberry 10 avançat. La idea de l'article és com aconseguir que la vostra blackberry z10 (o qualsevol amb bb10) pugui utilitzar el Spotify Premium en offline Mode gràcies a l'execució de l'Spotify app d'android i el Runtime exectuion amb suport a 4.1 Unlocked (sense debug token)

ATENCIÓ: Aquest post parla de coses experimentals amb la z10. És a dir, la porquejarem un xic, però el resultat val la pena...però en cap cas em faig responsable de qualsevol mal que li facis al teu cervell o al dispositiu :)

 

 

Kernel 3.11 com a solució a les desconexions wifi en Ubuntu Linux - 5.0 out of 5 based on 1 vote

TplinkHola a tots

Volia compartir amb vosaltres un episodi per no dormir que em va passar a mi mateix quan volia aïllar el meu servidor de casa (air video, OpenERP i serveis diversos) al safreig per temes de soroll. Naturalment, al 2013 em nego a cablejar res i menys a casa. Per tant el servidor que sempre havia estat aprop del Router amb ethernet, de sobte havia de tenir un Wifi consistent a prova de bomba connectat 24/7, amb bona cobertura. Doncs bé, una cosa que hauria d'haver estat relativament senzilla es va convertir en un dur treball de debug.

Amics meus i jo el 11 Setembre 2013

Sota aquest magnífic hit de OASIS trobem una gran frase que podríem aplicar-nos en moltes situacions. La més recent, envers els sentiments d'alguns i algunes amb el procés d'independència de Catalunya: La consulta. (si n'hi acaba havent una).

M'he decidit a escriure aquestes ratlles com un exercici terapèutic. Vomitar o acabar malalt del cap (o alguna cosa pitjor). Faig broma per riure'm de mi mateix, cosa que els catalans fem sovint i no ho dic com a una cosa bona del tot, no creieu.

Aquesta setmana hem tornat a viure escenes esperpèntiques en els mitjans de comunicació estatals, polítics espanyols de torn i tertúlies d'escàs gust i direcció. De fet, hem hagut d'escoltar de tot: Des de que ens enviaran la Legion, fins a que s'ha de Catalanitzar a España (?!?) només ha faltat el menyspreable ex-president del govern espanyol Josè Mª Aznar per dir-hi la seva en la ofensiva catalanofòbica que els poders espanyols han desplegat sense cap mena d'escrúpol.

Monday, 06 May 2013 02:13

Air Video a Ubuntu 13.04

Written by

air-videoHola a tots, 

Teniu un AppleTV i algún dispositiu iOS (ipod/iphone/ipad?)  i us agraden molt les series i les pelicules? Esteu considerant adquirir-ho? doncs és igual perquè potser desprès d'aquest article us en venen moltes ganes. Espero que us agradi.

Que és Air Video? Doncs és un programari que s'instal·la als dispositius iOS (2e i pico les versions de pagament) i que permet que a través de dispositius iOs i un appleTV fer streaming per wifi dels vostres continguts multimèdia digitals (en definitiva...divx i companyia). 

En què consisteix l'invent? Anem a veure què fa i com ens pot servir un ordinador en desús amb una ubuntu 12 o 13.04

Thursday, 18 October 2012 02:28

La independència, de part d'un autònom

Written by
2012 1036

Certament els objectius del país han canviat. Hem passat de parlar de les crues retallades que el govern imposava per la crisi a una aclaparant il.lusió d'aconseguir la independència (o nou estat) com a mitjà de sortida a una crisi, depriment, angoixant i sense fi. Hi ha qui diu que és la cortina de fum per tal de que CIU guanyi les eleccions... i certament ho farà. Intencionat? Potser.

Es podia predir un augment de l'independentisme degut als vasos comunicants: quan governa el PP sempre li han anat bé als partits independentistes. Però collar a la societat per tal de conduir i dirigir les ires cap a la direcció correcte i el somni daurat? Sembla molt rebuscat i ...arriscat.

De totes maneres, no m'interesa parlar del passat. Ja és el moment de començar a parlar de quan Catalunya ja sigui independent. Com serán les coses?