Tuesday, 18 June 2013 13:41

Disseny i Comunicació

Rate this item
(1 Vote)
Disseny i Comunicació - 4.0 out of 5 based on 1 vote

responsive web designA netnerd.cat fem projectes de comunicació i disseny corporatiu. Tot i que la nostra especialitat són els projectes web amb la últim tecnologia html5 i css a partir de CMS Joomla!, també donem sortides a necessitats de disseny de logotips, targetes comercials, flyers, triptics i tot tipus d'imatge corporativa.

En l'apartat de disseny web, dir que comptem sempre amb l'última tecnologia sempre compatible amb tots els navegadors i dispositius  actuals del mercat. Els nostres projectes es diferencien de la resta perquè donem un caire personalitzat i proper a les webs dels nostres clients. 

Al mateix temps que solucionem els diferents reptes que internet ens proposa dia a dia, també donem sortida a les necessitats de disseny associades a la creació d'un site nou, com és la imatge corporativa bàsica. Els nostres dissenys web, de targetes i documents comercials estan dissenyats per emetre un missatge de modernitat i confiança cap als clients dels nostres clients. D'aquesta manera, el propòsit de tot canvia i ens marquem com a objectiu principal la satisfacció del nostre client i dels clients d'aquest buscant el màxim rendiment dels nostres projectes.

 

Read 2588 times