Wednesday, 25 June 2014 02:00

A 5 dies de l'Escola d'Estiu de l'AEIC 2014: Cursos per a docents catalans. Últim dia d'inscripció!

Rate this item
(1 Vote)
A 5 dies de l'Escola d'Estiu de l'AEIC 2014: Cursos per a docents catalans. Últim dia d'inscripció! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

header newsletter ee2014

Ja estem a només 5 dies de l'inici de l'Escola d'Estiu 2014 de l'AEIC, i a l'últim dia de la finalització del termini d'inscripció avui, dia 25 de Juny. 

Aquest any, dins del marc del Centenari de les Escoles d'Estiu de Catalunya, l'AEIC fa un esforç important per tal de que la màxima quantitat de docents es puguin beneficiar de la formació que oferim. Per exemple, hem abaixat preu un 60%, hem ampliat els beneficis del socis de tal manera que aquests poden optar al preu reduït no a un curs sinó a tots els que s'incrigui i a més a més hem ampliat la oferta dels cursos que oferim.

En resum:

  • Baixada de preus aproximadament un 60% (65€ i 50€ en 30h,  55€ i 40€ en cursos de 20h)
  • Els socis excepcionalment poden optar a preu reduït a tots els cursos que s'inscriguin.
  • Ampliació de la oferta de cursos.
  • Reducció de temps d'execució de cursos. Del 1 al 15 de Juliol.

 Nous cursos adaptats a noves necessitats dels docents

Efectivament a l'AEIC hem ampliat la oferta dels cursos i estem adaptant els existents a les noves necessitats dels docents i la tecnologia que han de treballar per desenvolupar la seva tasca. Aquests cursos són:

 Els cursos de sempre, però amb les últimes actualitzacions

Naturalment a l'Escola d'Estiu hi podeu trobar cursos que els han caracteritzat en totes les seves edicions i que els hem actualitzat per a l'ocasió. En destaquem:

Read 1097 times