Thursday, 19 September 2013 17:20

Nou Projecte Web: Vilablareixportaporta.cat

Rate this item
(1 Vote)
Nou Projecte Web: Vilablareixportaporta.cat - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Aquest mes d'agost passat netnerd.cat va firmar un acord amb l'Ajuntament de Vilablareix per tal de ser l'encarregat de preparar el projecte web per la campanya de recollida de residus Vilablareix Porta a Porta. El projecte web que ha d'estar online les primeres setmanes d'Octubre, és una part fonamental de la campanya d'informació i recolzament essencial per a la ciutadania de Vilablareix en l'objectiu d'informar i educar en el procès de recollida selectiva que es portarà a terme aquest any a Vilablareix.

Logo text

 

La pàgina web, amenitzada amb una fort treballa gràfic, estarà dissenyada pensant en la senzillesa de conceptes per tal que els missatges siguin clars i inequívocs. La informacióde la web, gran part preparada amb molt imatge gràfica, explicarà a la ciutadania tota l'informació necessària del sistema de recollida de Vilablareix porta a porta.

La web construida sobre Joomla 3.1.5, amb una imatge gràfica cuidada i la qualitat netnerd en SEO, rapidesa i responsive, s'estrenarà a primers d'Octubre coincidint amb l'inici de campanya. Estigueu atents a les novetats!

 img principal residus

Read 1044 times