Friday, 16 August 2013 17:07

Sensors d'Humitat i Temperatura a Carns Castells

Rate this item
(1 Vote)
Sensors d'Humitat i Temperatura a Carns Castells - 5.0 out of 5 based on 1 vote
saveris saveris testo.com

Netnerd està últimant un contracte d'implantació de sensors de temperatures i humitats TESTO a la nova nau de Carns Castells a Bescanó.

Aquest sistema de mesuradors de temperatura i humitat inalàmbrics estan formats per uns sensors, que a través d'uns convertidors de senyals envien els valors de temperatura i humitat a una base SAVERIS conectada a un altra base de dades MSSQL que permet connexió remota a través d'iPhones i Androids o qualsevol dispositiu mòbil. 

Aquest sistema també permet la programació d'alertes per correu electrònic i sms entre d'altres, apart de permetre les connexions en qualsevol moment a través del sistema remot sempre online.

És un sistema novedós que permet el control d'humitat i temperatures a càmares frigorífiques i a assecadors en qualsevol ambient i necessitat. Al ser wifi els clients es poden estalviar el cablejat i els SCADA tipics que multipliquen el preu i els costs d'implantació en un grau moderat.

Apta per a les càrniques o empreses alimentàries de qualsevol tipus (secció Food) o bé farmacèutiques amb controls molt rigorosos de temperatura i humitat.

 

 

Read 1190 times